Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drum lin, domnule profesor! S-a stins unul dintre ei mai îndrăgiţi profesori de la Universitatea de Vest din Timişoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liviu Ţeghiu, unul dintre cei mai apreciaţi profesori de la Universitatea de Vest din Timişoara a murit la vârsta de 71 de ani.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Dezastru pe autostradă! Un mort şi şase oameni încarceraţi, după ce un tir, un microbuz şi o maşină s-au ciocnit violent

S-a stins din viaţă din cauza unor probleme cardiace, lăsând în urmă o familie îndurerată dar şi generaţii întregi de absolvenţi de Jurnalism şi Filologie care îl plâng.

A fost mereu foarte apropiat de studenţii săi, păstrând legătura cu ei şi după terminarea facultăţii.

“Odihnă veşnică, domnule profesor şi condoleanţe familiei! A fost o onoare să vă avem ca profesor şi să învăţăm atâtea lucruri interesante de la dumneavoastră”, a scris unul dintre foşii studenţi, pe facebook.

CITEŞTE ŞI: Critici dure, la adresa premierului Ludovic Orban! Vezi aici mesajul transmis de consilierul local, Luminiţa Ţundrea

Îndrăgitul professor va fi condus pe ultimul drum mâine, iar înmormântarea va avea loc în Cipitirul Stuparilor, începând cu ora 12:00.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login