Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drama copilului care şi-a văzut frăţiorii arşi de vii! Plânge încontinuu, iar scenele tragice i se derulează la nesfârşit, în faţa ochilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Alex este singurul din cei cinci copii care a scăpat cu viaţă, după ce flăcări violente au cuprins camera în care erau cu toţii.

În momentul în care a izbucnit incendiul, părinţii erau la lucru, iar micuţii erau singuri acasă.

Băiatul cel mare, Alex, în vârstă de 14 ani, a mers la bucătărie să îi aducă lapte celui mai mic dintre frăţiori, care avea doar 7 luni.

CITEŞTE ŞI: Pro România şi-a stabilit primii candidaţi pentru alegerile locale! Pe listă este şi deputatul Adrian Pau

S-a întors după 10 minute, însă era deja prea târziu. Camera era deja cuprinsă de flăcări, iar din cauza fumului gros şi înecăcios nu a putut intra.

Deşi el însuşi un copil, Alex şi-a dat imediat seama de pericolul în care sunt frăţiorii lui.

A luat un extinctor şi a încercat să lichideze incendiul, însă nu a reuşit şi a renunţat.

A încercat încă o dată să intre în cameră, pentru a-i smulge pe cei mici din ghearele morţii, însă fumul i-a invadat plămânii, iar Alex şi-a dat seama că nu va izbuti.

A ieşit din cameră, a mers glonţ la tabloul electric, a întrerupt alimentarea cu energie, apoi şi-a alertat vecinii.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare, este o tragedie fără margini: toţi cei patru frăţiori au sfârşit în camera care s-a transformat într-o capcană a morţii.

Alex, martor la aceste scene, este în stare de şoc.

Nu îşi poate reveni nici acum, fiind internat în continuare în spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

“Îi pare rău, a rămas marcat... cu ajutorul psihologilor, sper să fie bine. Plânge, plânge, plânge mereu... nu mai am cuvinte. Noi încercăm să fim aproape de el. Mi-a povestit că a încercat să intre în cameră, dar nu a putut... era prea fum... a fugit şi a adus extinctorul...”, spune Ana-Maria Vulpe, mama copilaşilor morţi.

CITEŞTE ŞI: Îmi vine să-mi pun capăt zilelor! Pentru nişte amărâţi de bani, mi-am pierdut copiii! Femeia care şi-a pierdut 4 copii, sfâşiată de durere

În incendiul devastator au murit Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Adrian (7 luni) şi Antonia, care în ziua fatidică împlinise 2 ani.

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2020 11:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login