Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Drama copilului care şi-a văzut frăţiorii arşi de vii! Plânge încontinuu, iar scenele tragice i se derulează la nesfârşit, în faţa ochilor

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Alex este singurul din cei cinci copii care a scăpat cu viaţă, după ce flăcări violente au cuprins camera în care erau cu toţii.

În momentul în care a izbucnit incendiul, părinţii erau la lucru, iar micuţii erau singuri acasă.

Băiatul cel mare, Alex, în vârstă de 14 ani, a mers la bucătărie să îi aducă lapte celui mai mic dintre frăţiori, care avea doar 7 luni.

CITEŞTE ŞI: Pro România şi-a stabilit primii candidaţi pentru alegerile locale! Pe listă este şi deputatul Adrian Pau

S-a întors după 10 minute, însă era deja prea târziu. Camera era deja cuprinsă de flăcări, iar din cauza fumului gros şi înecăcios nu a putut intra.

Deşi el însuşi un copil, Alex şi-a dat imediat seama de pericolul în care sunt frăţiorii lui.

A luat un extinctor şi a încercat să lichideze incendiul, însă nu a reuşit şi a renunţat.

A încercat încă o dată să intre în cameră, pentru a-i smulge pe cei mici din ghearele morţii, însă fumul i-a invadat plămânii, iar Alex şi-a dat seama că nu va izbuti.

A ieşit din cameră, a mers glonţ la tabloul electric, a întrerupt alimentarea cu energie, apoi şi-a alertat vecinii.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare, este o tragedie fără margini: toţi cei patru frăţiori au sfârşit în camera care s-a transformat într-o capcană a morţii.

Alex, martor la aceste scene, este în stare de şoc.

Nu îşi poate reveni nici acum, fiind internat în continuare în spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

“Îi pare rău, a rămas marcat... cu ajutorul psihologilor, sper să fie bine. Plânge, plânge, plânge mereu... nu mai am cuvinte. Noi încercăm să fim aproape de el. Mi-a povestit că a încercat să intre în cameră, dar nu a putut... era prea fum... a fugit şi a adus extinctorul...”, spune Ana-Maria Vulpe, mama copilaşilor morţi.

CITEŞTE ŞI: Îmi vine să-mi pun capăt zilelor! Pentru nişte amărâţi de bani, mi-am pierdut copiii! Femeia care şi-a pierdut 4 copii, sfâşiată de durere

În incendiul devastator au murit Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Adrian (7 luni) şi Antonia, care în ziua fatidică împlinise 2 ani.

 

 

 

Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2020 11:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login