Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Două cluburi amendate în weekend pentru că au dat muzica prea tare! Acum riscă să fie închise

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăgie în zona Stadion! Polițiștii locali au amendat două cluburi, după ce au primit numeroase sesizări de la timișoreni.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii timișeni, în alertă! Un băiat de 15 ani a dispărut fără urmă!

Cele două societăți sunt la cea de-a doua sancțiune pentru aceeași faptă urmând a fi întocmite documentele în vederea propunerii suspendării activității pentru o perioadă de până la 30 de zile.

Polițiștii locali au efectuat în acest weekend verificări cu privire la sesizări ale cetățenilor care au reclamat zgomotul produs de muzica dată la intensitate mare la două societăți comerciale - cluburi, de pe raza municipiului Timișoara. Astfel, a fost sancționată cu amenda maximă prevăzută de Legea 61/1991 republicată firma Epic Society SRL – baza sportivă Proiectantul, deoarece prin muzica difuzată sâmbătă noaptea a tulburat liniștea locuitorilor în intervalul 22.00-08.00. În aceeași situație se află și SC Brunita si Asociații SRL, organizator de evenimente la clubul Heaven, care a tulburat liniștea locuitorilor din zonă prin muzica dată la intensitate ridicată, tot în noaptea de sâmbătă spre duminică, sancțiunea fiind tot de 1500 lei conform Legii 61/1991 republicată”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

De la începutul acestui an au fost aplicate un număr de peste 200 astfel de sancțiuni contravenționale.

Poliția Locală Timișoara reamintește că astfel de fapte se sancționează cu amenzi de la 500 la 1500 lei, orele de liniște care trebuie respectate fiind între 13.00 și 14.00 ziua și între 22.00 și 08.00 noaptea.

CITEȘTE ȘI: Cod galben de ploi torențiale în vestul țării! Temperaturile cresc din nou însă, de mâine!

În cazul societăților comerciale, în cazul în care se constată repetarea contravenției, se propune măsura suspendării activității pe o perioadă de până la 30 de zile.

Ultima modificare Luni, 26 August 2019 14:54

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login