Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dosare penale şi permise de conducere suspendate, în weekend!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Amenzi, permise de conducere suspendate şi dosare penale! Acesta este bilanţul poliţiştilor timişeni după acţiunea din weekend.

Oamenii legii au aplicat 165 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 43 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Totodată au fost reţinute 23 de permise de conducere.

Poliţiştii au întocmit şi 18 dosare penale. Ca măsură complementară au fost reţinute 23 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere, depăşiri neregulamentare, depăşirea limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login