Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dosare penale în ziua votului, în Timiș! Ce nereguli au depistat polițiștii?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiiștii timișeni au întocmit trei dosare penale, în urma neregulilor depistate în secțiile de votare din județ.

La Comloșu Mare din secția de votare a dispărut ștampila, la Deta un alegător a primit două buletine de vot pentru primar, din care unul avea ștampila pusă, iar un timișean a încercat să voteze de două ori, prima dată la Timișoara, apoi la Variaș.

Au fost întocmite trei dosare penale. Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați prin apelul de urganță, 112, de către președintele unei secții de votare din localitatea Comloșu Mare, cu privire la faptul că lipsește o ștampilă de vot. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. În localitatea Variaș, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a votat de două ori, respctiv în localitatea Timișoara și apoi în localitatea Variaș. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fraudă la vot și fals în declarații. Într-o secție de votare din localitatea Deta, polițiștii au fost sesizați, prin apelul de urgență 112, despre faptul că un bărbat a primit două buletine de vot pentur funcția de primar, dintre care unul avea deja aplicată ștampila  pe un anumit partid politic. În acest caz a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de fraudă la vot”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Procesul electoral se încheie deseară, la ora 21.00.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login