Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dosar penal pentru un angajat al Spitalului Judeţean Timişoara! Cum şi-a pus colegii în pericol?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Spitalului Judeţean Timişoara a depus plângere penală împotriva unui bărbat, angajat ca brancardier, în unitatea sanitară.

Mai exact, acesta este acuzat că, în două zile la rând, a minţit la triajul epidemiologic, că nu a intrat în contact cu nicio persoană bolnavă de coronavirus.

CITEŞTE ŞI: Se pot face teste pentru coronavirus și la Spitalul CFR! Costă 280 de lei și rezultatul se eliberează atât în limba română, cât și în engleză

Brancardierul a declarat acest lucru, pe proprie răspundere, deşi soţia lui fusese confirmată cu COVID-19.

Ulterior, angajatul Spitalului Judeţean a fost şi el diagnosticat cu coronavirus, la testele periodice efectuate în unitatea sanitară.

Ca atare, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi omisiune a declararii unor informații.

“Organele de cercetare penală au fost sesizate prin plângere penală de către Spitalul Clinic Județean de Urgentă “Pius Brânzeu” Timișoara cu privire la faptul că în datele de 18.07.2020 și 20.07.2020 un angajat al unității, cu ocazia efectuării triajului epidemiologic, a declarat pe propria răspundere că nu a intrat în contact direct cu un caz confirmat Covid-19, deși cunoștea că anterior soția sa a fost confirmată ca fiind infectată cu virusul SARS – CoV – 2 (COVID – 19)”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

CITEŞTE ŞI: Vestea cea mai aşteptată! Primul vaccin din lume împotriva coronavirusului a fost creat!

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login