Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Donație de 200.000 de lei pentru Spitalul Victor Babeș și Secția ATI a Spitalului Județean! Vor fi cumpărate echipamente de protecție și medicamente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania de apă a orașului sprijină lupta împotriva COVID-19 și donează suma de 200.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase și Secția de ATI a Spitalului Județean.

CITEȘTE ȘI: Măsuri luate de Casa de Pensii Timiș, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului! Întreaga activitate se mută în online 

Compania se alătură astfel, efortului comun pe care instituții publice, organizații și firme private, cât și persoane particulare îl fac pentru a sprijini spitalele și personalul medical din România în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Aquatim donează suma de 100.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și suma de 100.000 de lei pentru Clinica de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara. 

Reprezentanții companiei spun că cele două instituții sunt în prima linie a confruntării cu Coronavirus-19 și au nevoie să cumpere echipamente de protecție pentru personalul medical și medicamente pentru cei bolnavi.

Îi îndemnăm pe toți cei care pot ajuta în lupta împotriva pandemiei să o facă. Lumea medicală din Timișoara și din România are nevoie urgentă de sprijinul fiecăruia dintre noi. Salvarea de vieți omenești stă și în puterea noastră, iar dacă avem posibilitatea să ajutăm, să nu ezităm să o facem cât mai curând și într-un număr cât mai mare. Avem convingerea că prin solidaritate și spirit umanitar vom trece cu bine prin această încercare dificilă. Mulțumim instituțiilor și cadrelor medicale care luptă pentru sănătatea noastră”, transmit reprezentanții Aquatim.

CITEȘTE ȘI: Investiții de aproximativ 200 de milioane de euro în noi clădiri și tehnologii, făcute de Continental în România

Ultima modificare Joi, 19 Martie 2020 12:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login