Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dominic Fritz, noul primar al Timișoarei! Robu și-a recunoscut înfrângerea zdrobitoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Imediat după închiderea urnelor a început numărătoarea voturilor! Se pare că Dominic Fritz este primul în preferințele timișorenilor.

Până acum au fost numărate voturile dintr-un sfert din secțiile de votare din oraș, iar Fritz se pare că conduce detașat. În urma primelor rezultate, Nicolae Robu și-a asumat înfrângerea.

Avem rezultate parțiale, dar eu zic că sunt relevante. Au fost numărate în paralel peste 15% din voturi și am pierdut. Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența este mare, nu pot să vă dau un procent, dar comparând numărul de voturi diferența e mare, surprinzător de mare pentru mine, ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele (...) Asta e viața, și recunosc, nu pot fi ipocrit, mi-ar fi plăcut ca obiectivele pentru care am luptat atât, precum pasajul solv, noul stadion, polivalenta, centura, să le văd finalizate în al treilea mandat al meu. N-a fost să fie, mergem înainte eu sunt fericit cu tot ce am realizat până acum”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat de ce crede că a pierdut alegerile, Nicolae Robu a răspuns: ”Nu știu de ce am pierdut și nici nu mă frământă foarte mult. Eu am conștiința împăcată și asta e important pentru mine. Viitorul va arăta dacă votul de astăzi a fost în interesul Timișoarei sau nu”.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login