Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Doliu pe scena politică! Un fost consilier judeţean a murit la doar 37 de ani!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lumea politică este în stare de şoc, după ce un cunoscut membru al PSD s-a stins din viaţă, la vârsta de 37 de ani.

Este vorba despre Cristian Videscu, pe care cunoscuţii îl descriau ca fiind un politician de perspectivă.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Pesta porcină africană a ajuns în vestul ţării! Au fost confirmate focare în judeţele Timiş şi Arad

cristian

A fost consilier județean în Arad, secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar şi, ca membru al PSD  s-a implicat activ în politică.

În ultima perioadă a luptat cu o boală crâncenă, iar acum a pierdut bătălia, iar inima lui a încetat să mai bată.

Decesul a survenit în Spitalul Judeţean din Timişoara, unde era internat.

Cristian Videscu  a intrat în PSD în urmă cu 13 ani şi a fost rând pe rând, președinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad; coordonator PES activists Arad; coordonator al Departamentului sinteză și

Comunicare Publică înființat la nivelul Consiliului Organizației Județene PSD Arad; șef al Biroului de Presă al PSD Arad; secretar în cadrul Secretariatului Executiv al organizației Județene PSD Arad, coordonator al Direcției Organizare – Structuri Interne; vicepreședinte PES activists România pentru Regiunea V Vest; vicepreședinte al Organizației Județene PSD Arad.

CITEŞTE ŞI: Măsuri pentru prevenirea inundațiilor în Timiș! Lacul Surduc va fi golit controlat!

În iunie 2016, Videscu a fost ales pe listele consilierilor județeni PSD, poziție pe care a ocupat-o până în februarie 2017 când a plecat la București pentru a fi numit secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar.

Pe lângă activitatea politică, Cristian Videscu a fost implicat și în mass-media, fiind editor atât în cadrul cotidianului „Agenda”, cât și a publicației „Flacăra Roșie”.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login