Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Doliu pe scena artistică! Actrița Florina Cercel a încetat din viață

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Actrița Florina Cercel a murit astăzi, la vârsta de 76 de ani.

Se pare că artista avea probleme grave de sănătate și se lupta de mai multă vreme cu un cancer la plămâni. Din păcate a pierdut însă, lupta cu boala.

Florina Cercel a absolvit cursurile Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica, Bucuresti, în 1964. A jucat pe scenele următoarelor instituții: Teatrul Dramatic de Stat din Galați (1964-1965), Teatrul Național din Timișoara (1965-1973) și Teatrul Național din București (din 1972).

În 2002, Florina Cercel a primit Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”.

Florina Cercel a jucat în zeci de filme și piese de teatru.

Pentru moment, nu au fost oferite detalii privind ceremonia funerară.

 

Ultima modificare Marți, 30 Iulie 2019 11:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login