Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Doliu în lumea medicală timișoreană! A murit Viorel Bucuraș, fostul șef al Clinicii de Urologie al Spitalului Județean

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Medicul timișorean Viorel Bucuraș a murit în această dimineață, după o îndelungă suferință.

Viorel Bucuraş a fost șeful Clinicii de Urologie a Spitalul Județean Timișoara. În septembrie 2015 a făcut stop cardiac, în timp ce se afla la serviciu. A fost dus imediat la Urgență, unde a fost stabilizat și ulterior a fost transportat la Institutul de Cardiologie de la Pădurea Verde. Apoi medicul a fost internat în secţia de Terapie Intensivă a Județeanului. Familia a decis atunci transferarea lui la o clinică din Magdeburg, în Germania, pentru recuperare.

După o lungă suferință, medicul timișorean s-a stins din viață în această dimineață, iar pe pagina sa de facebook au început să curgă o serie de mesaje de condoleanțe.

Vio a plecat azi dimineață, după o lungă suferință ce l-a ținut legat de pat mai bine de patru ani. Nu mai era cel pe care vi-l amintiți, plin de viață, energic și glumeț. A plecat de atunci în fiecare zi câte puțin. Astăzi s-a eliberat. Drum lin, tată!”,a scris pe faceebok Ioan Bucuraș.

Medicul Viorel Bucuraș avea 61 de ani.

Ultima modificare Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020 14:40

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login