Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Doi copilaşi, intoxicaţi cu monoxid de carbon! Cauza: o centrală termică montată greşit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Părinţii a doi copilaşi de 4, respectiv 5 ani, au trăit cel mai negru coşmar al lor, în momentul în care şi-au găsit puncii, în stare gravă.

Cei doi prezentau o stare generală proastă, iar tatăl a sunat imediat la 112.

CITEŞTE ŞI: Cauza morţii studentei de 24 de ani! Avem primele rezultate ale necropsiei

S-a întâmplat într-o casă de pe strada Bradului din municipiul Oradea, iar la faţa locului au ajuns imediat mai multe echipe de intervenţii.
“Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor a mobilizat cu operativitate la fața locului, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea  (TIM SMURD Oradea) și echipajul de primă cercetare și evaluare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN) al Detașamentului 2 de Pompieri Oradea. Ajuns la adresa indicată, echipajul TIM SMURD Oradea le-a administrat oxigen și le-a acordat toate îngrijirile medicale care se impuneau, copilului de 4 ani, care scos mai devreme de către familie, din mediul toxic, începuse să își revină și copilului de 5 ani, care se afla în stare de semiconștiență”, transmite ISU Bihor.

După tratamentul de specialitate, starea de sănătate a celor doi copii s-a ameliorat, echipajul transportându-i conștienți, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea.

În paralel, pompierii militari au luat măsuri pentru ventilarea spațiilor și au efectuat măsurători cu aparatele din dotare, detectând prezența monoxidului de carbon în locuință.

CITEŞTE ŞI: Mărturia emoţionantă a asistentului trimis să îşi salveze propriul copil! Ce a simţit când l-a văzut pe micuţ, pe targă?

Verificările făcute de specialişti au scos la iveală faptul că monoxidul de carbon a rezultat în urma montării unei centrale pe gaz în mod necorespunzător, fără tub de evacuare a gazelor.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login