Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Discover Timiș, aplicația de pe mobil care ajută turiștii să descopere județul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișul demarează un proiect complex de promovare și informare digitală pentru turiști! 

CITEȘTE ȘI: Femeie din Timiș, urmărită internațional, depistată la frontieră! Era condamnată la 15 ani de închisoare

În acest moment Timișul este primul județ din zona de vest a țării care implementează o strategie digitală de promovare a turismului în regiune. Povestea celor mai frumoase obiceiuri, atracții sau locuri din Timiș, unele necunoscute chiar și bănățenilor, vor fi disponibile în spațiul online printr-o aplicație mobilă și un website, menite să acopere cele două tipuri de canale, web & mobile, pe care utilizatorii le preferă în ziua de astăzi.

 ”Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș își propune prin această abordare digitală două obiective: atragerea de turiști români și străini în destinație și ghidarea lor către locații, servicii și experiențe potrivite gustului lor. Poarta de vest a țării beneficiază prin acest proiect nu doar de promovare turistică, ci și de un Ghid Turistic Mobil care prin forma sa de aplicație mobilă ajută turiștii să descopere locuri și atracții unice în țara noastră”, transmit reprezentanții APDP Timiș. 

Disponibil în engleză și română, Ghidul Turistic Digital al Timișului -  Discover Timiș - este un proiect complex al cărui impact se va vedea în timp și va fi dat de calitatea informațiilor ce vor fi create și actualizate de diverși contribuitori ce vin din partea APDT, a Centrelor de Informare Turistică și din partea serviciilor care se adresează turiștilor cu oferte de cazare & masă, tururi, sport & aventură și multe altele. 

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe centura Timișoarei! Trei persoane, transportate la spital, după ce două mașini s-au izbit violent

Toată suita de aplicații mobile și web care fac parte din acest proiect se bazează pe o platformă specializată de promovare și informare turistică.

Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 11:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login