Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Detalii şocante despre sinuciderea IT-istului de la Timişoara! Ce mesaje a trimis, înainte de a se arunca în gol?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Familia, prietenii şi colegii lui Alin Naciu, bărbatul care s-a aruncat în gol de la etajul 5, sunt în stare de şoc.

Cu toţii ştiau că în ultima perioadă avea probleme cu depresia, însă nimeni nu s-a gândit că se va ajunge la sinucidere.

Era un profesionist desăvârşit, dedicat echipei, coordona diverse proiecte în Europa şi nu numai. În urmă cu aproximativ o lună i-a semnalat unui coleg că are o stare de oboseală continuă şi nu se odihneşte foarte bine. Colegii i-au recomandat să meargă la un specialist, la un psiholog în primă fază şi chiar la un psihiatru, la care se pare că a şi apelat, în ultima perioadă”, a declarat Ciprian Scutca, manager de proiect la Nokia.

CITEŞTE ŞI: Valeriu Lupu, de numele căruia se leagă moartea a 48 de oameni, a ajuns secretar de stat în ministerul Transporturilor

Alin a conştientizat că are probleme şi a intrat în concediu medical, o lună de zile, timp în care a primit consiliere psihologică, dar şi tratament psihiatric.

Nu a fost însă suficient, iar în ziua în care a revenit la lucru, a decis să îşi pună capăt zilelor.

Şi-a îndeplinit sarcinile pe care le avea la birou, după amiază a plecat acasă, însă după câteva ore s-a întors hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Nu a lăsat nimic la voia întâmplării: le-a scris mesaje de adio soţiei şi colegilor, în care le-a cerut iertare şi le-a scris toate parolele de care aceştia aveau nevoie.

“A făcut totul foarte inginereşte, dacă pot spune aşa. I-a trimis soţiei toate conturile, toate parolele de la ce avea ea nevoie, de asemenea i-a trimis managerului nostrum de proiect din Portugalia, accesul la laptopul lui, adică user-ul şi parola, şi-a cerut scuze de la toată lumea… Nimeni nu a înţeles exact pentru ce îşi cere scuze, pentru că, sincer vă spun, nu avea nimeni ce să îi reproşeze. Avea nişte calificative extraordinare, era un om dedicate job-ului, îi plăcea ceea ce face… Sunt foarte multe semne de întrebare care rămân”, a mai spus Ciprian Scutca.

CITEŞTE ŞI: Video: O nouă zi de proteste, la Spitalul Judeţean Timişoara! A fost creată şi o petiţie on line pentru susţinerea lui Marius Craina

Alin Naciu s-a aruncat în gol de la etajul 5, exact în momentul în care soţia lui a intrat în clădire pentru a vedea ce se întâmplă.

El a lăsat în urmă doi copii orfani de tată: un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 5 ani.

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 17:28

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login