Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Derogare pentru doi primari care trebuiau să stea în izolare 14 zile, după ce au intrat în contact cu Călin Dobra! DSP a început o anchetă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi primari din Timiș care trebuiau să stea în izolare 14 zile, surprinși în fața secțiilor de votare.

Este vorba despre Victor Malac și Virgil Bunescu din Dumbrăvița și Giarmata, care ar fi trebuit să stea în izolare, după ce au fost contacți direcți cu președintele CJT, Călin Dobra care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, au fost văzuți pe stradă.

DSP Timiș a început o anchetă internă după ce, cei doi edili au primit derogare pentru a ieși din izolare. Potrivit DSP, derogările au fost avizate și de doi funcționari din cadrul Direcției de Sănătate Publică, dar care nu au anunțat conducerea instituției.

Ca urmare a informatiilor aparute in spatiul public privind derogarea masurii de carantina acordata celor doi edili din judetul Timis, va facem cunoscut faptul ca, in coformitate cu legislatia in vigoare, derogarile sunt emise de catre CJCCI cu avizul DSP.  In cazul celor doua persoane publice, reprezentantii institutiei noastre si-au depasit atributiile si nu au informat conducerea legat de aceste solicitari. In acest context,  a fost demarata cu celeritate o ancheta interna, urmand ca persoanele care se fac responsabile de aceasta situatie sa fie supuse rigorilor de procedura interna, mergand pana la incetarea raporturilor de munca. Odata cu finalizarea anchetei, DSP Timis va face publice masurile dispuse”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login