Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie halucinantă! Irakianul care fabrica mitraliere, lângă Timişoara, liber ca pasărea cerului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această dimineaţă, mandatul de reţinere, pentru 24 de ore, emis pe numele bărbatului care avea un atelier clandestin de produs arme semiautomate, a expirat.

Irakianul, în vârstă de 46 de ani, a fost lăsat să plece acasă, fara ca împotriva lui să fie luată vreo măsură judiciară.

CITEŞTE ŞI: Traseele mai multor mijloace de transport, deviate din cauza șantierelor din oraș!

Şi asta în ciuda faptului că bărbatului i se aduc acuzaţii extrem de grave, iar în momentul în care au descins la el acasă, anchetatorii au găsit un adevărat arsenal.

Au fost descoperite atât mitraliere de serie, cât şi mitraliere pe care irakianul le producea, dar şi muniţie de război şi echipamente cu ajutorul cărora fabrica armele semiautomate.

“Au fost indisponibilizate două arme letale de asalt, automate, cu destinație militară susceptibile a proveni din contrabandă, 11 arme cu caracteristicile armelor letale, componente de armă, muniție cu capsa percutată – 20 de bucăți, componente confecționate pentru dispozitive explozive, 64 de încărcătoare, circuite electronice, 3 laptopuri, o imprimantă, o unitate PC, 3 hardware externe și 15 imprimante 3D”, transmite IPJ Timiş.

Decizia ca bărbatul să fie cercetat în stare de libertate îi aparţine procurorului de caz, care nici măcar nu a propus vreo măsură judiciară împotriva irakianului.

Rămâne de văzut cum va motiva Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, această hotărâre.

 

 

 

Ultima modificare Vineri, 10 Iulie 2020 12:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login