Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie fără precedent într-o comună din Timiş, după ce patru oameni au murit într-un accident cumplit!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Axuc Ioana, Ionga Ştefan, Paşca Mărioara şi Veciuna Maria sunt cele patru persoane care au murit pe loc, după ce maşina în care erau, a fost lovită de un tren de marfă.

Tragedia s-a petrecut marţi dimineaţă, la Lugoj, iar victimele sunt toate din satul Pietroasa Mare, comuna Victor Vlad Delamarina.

CITEŞTE ŞI: Proiectul de lărgire la patru benzi a drumului Timișoara-Dumbrăvița-Autostradă, scos la licitație!

Localnicilor nu le vine să creadă că o asemenea nenorocire s-a abătut asupra satului lor, iar primarul comunei a convocat de urgenţă Consiliul Local, pentru a acorda ajutoare băneşti, familiilor îndoliate.

De asemenea, aleşii au declarat două zile de doliu local, pe raza comunei, în memoria celor trei femei şi un bărbat care au murit într-o clipă de neatenţie.

“Se aprobă declararea zilelor de 12 şi 13.10.2018 ca zile de doliu pe raza comunei Victor Vlad Delamarina în memoria lui Axuc Ioana, Ionga Ştefan, Paşca Mărioara şi Veciuna Maria.
Toate instituţiile şi autorităţile publice, partidele politice, instituţiile de învăţământ şi de cultură de pe raza comunei Victor Vlad Delamarina sunt obligate ca, în zilele de doliu local să arboreze Drapelul de Stat al României în bernă”, se arată în Hotărârea Consiliului Local, adoptată a doua zi după nenorocire.

CITEŞTE ŞI: Secretele cavalului, descoperite în cadrul unui atelier inedit, la Timișoara!

Victimele se îndreptau spre piaţa de vechituri din Lugoj, iar la o trecere la nivel cu calea ferată, şoferul, un bărbat de 46 de ani, a vurt să traverseze liniile, deşi semnalele acustice şi luminoase indicau apropierea unui tren.

Mecanicul de locomotivă nu a mai putut evita coliziunea, iar impactul a fost devastator. Maşina a fost complet distrusă, iar conducătorul autor şi cele trei femei care erau cu el, au murit pe loc.

 

sursa foto: lugojinfo.ro

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

De unii contestat, de Dobra, lăudat! Liderul CJT, extrem de mulțumit de proiectul de buget!

Deși contestat vehement de mai mulți primari, președintele Consiliului Județean Timiș se declară extrem de mulțumit de proiectul de buget pe 2019!

Detalii

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Judeţul Timiş, sufocat de gunoaie! Oamenii se pregătesc de proteste! Deputatul Adrian Pau îl acuză pe Dobra de situaţia disperată în care s-a ajuns

Este o situaţie fără precedent în judeţul Timiş, unde 46 de localităţi au ajuns sub asediul gunoaielor, după ce firma de salubritate nu a mai golit containerele de aproape o lună.

Detalii

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

Războiul “incompetenţilor”, pe facebook! Robu şi Dobra se duelează pe tema banilor publici

În stilu-i caracteristic, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou sondaj pe facebook, pe tema banilor necheltuiţi de Consiliul Judeţean.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login