Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie de ultimă oră! Timișoara intră din nou în carantină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile au decis în urmă cu puțin timp prelungirea carantinei în Timișoara și localitățile limitrofe!

CITEȘTE ȘI: O nouă tranșă de vaccin Pfizer ajunge mâine în țară! Aproape 39.000 de doze ajung în vestul țării

Din cauza incidenței de infectare cu SARS-CoV-2 și din cauza gradul de ocupare a paturilor COVID ATI în județul Timiș, care a atins capacitatea maximă, s-a stabilit prelungirea carantinei pentru încă 72 ore pentru municipiul Timișoara și comunele Moșnița Nouă, Ghiroda, Giroc, Dumbrăvița, cu aplicabilitate imediată din data de 22 martie, ora 00:00.

Această decizie a fost luată prin Ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, în urma consultării cu conducerea Ministerului Sănătății, dată fiind lipsa întrunirii numărului minim de voturi care să permită adoptarea unei hotărâri a CJSU Timiș în ceea ce privește măsurile necesar a fi aplicate în vederea limitării noului virus,  în pofida recomandărilor furnizate de DSP, ale avizelor și recomandărilor INSP.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.000 de cazuri noi de coronavirus, raportate de autorități! Timişul rămâne în topul negativ al numărului de infectări

Această măsură are caracter temporar, ea fiind necesară până la găsirea unei soluții viabile la nivel județean sau național, transmit autoritățile.

Ultima modificare Duminică, 21 Martie 2021 19:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login