Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Decizie de ultimă oră! Încă o şcoală din Timişoara se închide, din cauza coronavirusului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În momentul de faţă, în judeţul Timiş sunt 10 focare de infecţie su COVID-19, două dintre ele fiind la unităţi de învăţământ.

Este vorba despre Şcoala Generală 19, care a intrat în scenariul roşu, chiar de pe data de 14 sepetembrie, dar şi despre Liceul Teologic Logos.

CITEŞTE ŞI: Rată uriaşă de infectări! Aproape 12% din persoanele testate ieri pentru coronavirus, sunt pozitive

La acesta din urmă, au fost confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2, cinci cadre medicale, care initial au declarant că nu au fost la şcoală în ultima săptămână.

Situaţia a intrat imediat în atenţia autorităţilor, care au pus lucrurile în balanţă şi au decis că cel mai bine este închiderea liceului, pentru următoarele 14 zile.

“Prefectul Liliana Oneț a convocat, astăzi, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, județul Timiș.Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Liceului Teologic Penticostal Logos din Timișoara - emisă în baza recomandării Direcției de Sănătate Publică Timiș”, transmite Prefectura Timiş.

CITEŞTE ŞI: FOTO: Luptă contracronometru cu flăcările! 14 pompieri se chinuie să lichideze un incendiu violent, în Timişoara

 

 

Astfel, în următoarele 14 zile, la elevii de la Liceul Teologic Logos vor face cursuri online, urmând ca după această perioadă, să se întoarcă la şcoală.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login