Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Dată în urmărire generală, o tânără a fost găsită în Complexul Studenţesc!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tânăra dată în urmărire generală, a fost depistată de poliţiştii locali timişoreni, aflați în patrulare în Complexul Studențesc! Aceştia au văzut o fată care a devenit agitată în momentul în care poliţiştii s-au apropiat de ea. 

Seara trecută, în jurul orei 22.30, poliţiştii locali au depistat o persoană dată în urmărire generală. Este vorba despre o fată în vârstă de 16 ani care a fost observată pe Aleea Studenților, în dreptul unui fast-food și care a devenit agitată în momentul în care a văzut că se apropie patrula de polițiști locali. 

Cum comportamentul tinerei era suspect, poliţiştii au legitimat-o. Astfel au aflat că tânăra, cu domiciliul în localitatea timişeană Sânandrei, figura ca fiind dată în urmărire deoarece a fugit din Centrul pentru Sprijinirea Integrării Familiale și Profesionale a Tinerilor Timișoara.

Fata a fost predată polițiștilor de la Secția 2, pentru a face demersurile de reintegrare în centrul respectiv.

 

Ultima modificare Miercuri, 02 Noiembrie 2016 13:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login