Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Daţi jos din tren! Călătoria s-a întrerupt brusc, pentru trei tineri care se pregăteau să iasă din ţară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un cotrol de rutină le-a întrerupt călătoria a trei tineri, care au fost daţi jos din trenul cu care circulau, de poliţişti.

Bărbaţii au fost descoperiţi de oamenii legii la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moraviţa feroviar.

CITEŞTE ŞI: Din suflet de copil! Elevii de la Montessori au fost Moş Nicolae pentru micuţii de la mai multe şcoli din judeţ

Cei trei erau ascunşi într-un tren de marfă, care transporta maşini şi care avea ca destinaţie, Serbia.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbaţii sunt cetăţeni din Algeria, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în ţara noastră”, anunţă Poliţia de Frontieră Timişoara.

Bărbaţii au recunoscut că au încercat să treavă ilegal în ţara vecină, unde însă oricum nu aveau de gând să stea prea mult.

Şi asta pentru că visul lor este să ajungă într-un stat din vestul Europei.

CITEŞTE ŞI: Sărbătorile de Iarnă încep la Muzeul Satului Bănăţean! Se taie porcul, se cântă colinde şi vor avea loc mai multe expoziţii

Acum, algerienii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, şi au fost duşi la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login