Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cursa rățuștelor, concerte și diverse activități la festivalul „Bega Bulevard”! Vezi aici programul complet

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișorenii sunt așteptați, în perioada 6-8 septembrie, la o nouă ediție a Festivalului „Bega Bulevard”.

Şi în acest an, municipalitatea a pregătit un program interesant, atât în privinţa acţiunilor ce se vor desfăşura pe canalul Bega, prin contribuţia nemijlocită a formaţiunii Salvo şi a cluburilor nautice locale, cât şi în zona de agrement a Parcului Alpinet şi pe scena ce va găzdui concertele.

Săptămâna viitoare vom derula unul dintre cele mai spectaculoase evenimente organizate în Timişoara, pe malurile canalului navigabil Bega. Amplasarea scenei vis a vis de parcul Alpinet (în spatele Catedralei) da posibilitatea spectatorului să vizualizeze în mod diferit actul artistic. Spectacolul este pe scenă, dar şi în apă, întrucât ,,Parada Ambarcaţiunilor” sau ”Cursa Răţuştelor” atrag ca un magnet publicul spectator”, transmit reprezentanții Primăriei.

Timișorenii se vor bucura şi de această dată de prezenţa sportivilor de la cluburile de canotaj şi caiac-canoe, vom avea şi ambarcaţiuni utilizate în acţiunile de salvare, bărci - dragon, dar şi 4 vaporetto atât de utile în realizarea agrementului şi chiar a transportului public pe apă, unic în România. ”Salvo” va realiza plimbări pe apă cu copiii , dar şi exerciţii demonstrative de salvare a persoanelor de la înec.

Activităţile de pe apă vor fi completate de atelierele găzduite de Parcul Alpinet şi de programe de muzică şi de spectacole cu foc.

Iată aici programul complet al evenimentelor derulate în perioada 6-8 septembrie. 

Vineri, 06.09.2019 

17.30 Big Band Timişoara. 

18.00 Deschiderea oficială 

18.10 Parada ambarcaţiunilor. Participă : Poliţia Locală Timişoara, CS Municipal, Club Nautic Banat, Club Sportiv Şcolar nr. 1, Formaţiunea SALVO, ISU Banat, STPT. 

18.45 DJ: Mr. Pit, Pepe, Amaris Agni, Sore 

Sâmbătă, 07.09.2019 

18.00 - 20.00 Plimbări pe Bega  (Formaţiunea SALVO) 

18:00  DJ-ing : Jinx, Jazz a la Jais, Minelli, Peregrinii &Deep6Project, What's Up 

Duminică, 08.09.2019

15.00 DJ-ing : Dj AXL

16.00 Simularea unor acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă - Formaţiunea SALVO

17:00 Cursa Rățuștelor şi decernarea premiilor

18:00 BegArt, JazzyBIT Ateliere - Parc Alpinet: vineri orele

18.00-20.30, sâmbătă şi duminică – orele 10.00-13.00, 16.00-20.30

Ultima modificare Joi, 29 August 2019 14:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login