Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cruzime fără margini! Fratele tinerei ucise la Reşiţa şi-a ţinut iubita cu capul sub apă şi i-a spus că toarnă acid sulfuric pe ea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi ancheta în cazul tinerei omorâte în pădurea de la marginea Reşiţei bate pasul pe loc, ies la iveală noi informaţii despre fratele ei.

Călin Blidariu are un trecut extremd e violent, motiv pentru care actuala lui iubită a cerut ordin de protecţie.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Impact violent, la Timişoara! Un motociclist a intrat în plin într-un autobuz!

Magistraţii au decis ca bărbatul să nu se mai apropie de partenera lui, pentru o perioadă de timp, dat fiind faptul că fata a a fost de mai multe ori victima unor agreisuni fizice.

„A arătat că pe parcursul relaţiei dintre părţi a fost agresată fizic şi verbal în mod repetat de către pârât. Deşi a fost ameninţată de pârât în mod repetat, a considerat iniţial că ameninţările venite din partea concubinului ei erau făcute «la nervi». Victima a mai arătat că, în urma agresiunilor pârâtului, a avut umărul dislocat, iar în urma agresiunilor din data de 06.03.2019 a suferit leziuni traumatice la nivelul antebraţului şi a coapselor ce au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale”, se arată în motivarea ordinului de protecţie, conform jurnaliştilor de la expressdebanat.ro.

De altfel, Blidariu a recunoscut şi el în faţa magistraţilor, faptul că îşi iese deseori din minţi şi că în astfel de momente îşi agresează iubita.

"A recunoscut că a ameninţat-o în mod repetat pe concubina sa şi că a agresat-o fizic, că a împins-o şi că a vrut să o sperie ţinând-o sub capul sub apă timp de 5 secunde, fără intenţia de a o ucide”, au mai notat magistraţii cărăşeni.

CITEŞTE ŞI: Încep emoțiile pentru absolvenții de clasa a VIII-a! Mâine are loc prima probă din cadrul Evaluării Naționale

De fiecare dată, Raluca Pârvu şi-a iertat iubitul violent, deşi acesta o bătea cu regularitate şi o ameninţa că o va desfigura, stropind-o cu acid sulfuric.

Însă, după ce Ana Maria Suru, sora lui Blidariu, a fost ucisă cu cruzime, tânăra a decis să nu mai accepte ca iubitul ei să se apropie de ea.

De altfel, Raluca Pîrvu este martor în dosarul acestei crime, în care autorul este şi acum neidentificat, deşi au trecut aproape trei luni.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login