Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Criminalul din Făget s-a întors la locul faptei! Le-a arătat anchetatorilor cum a comis atrocitățile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionel Boldea, criminalul din Făget s-a întors la locul faptei, însoțit de criminaliști și un procuror, pentru a reconstitui scenele care s-au petrecut în urmă cu o săptămână.

Boldea a atacat doi oameni în parcul din Făget, lăsându-i într-o baltă de sânge. Cele două victime erau soț și soție. Bărbatul a murit pe loc, iar femeia la spital. 

A plecat fără remușcări din parc și s-a îndreptat spre localitatea Temerești, iar pe drum a mai agresat încă patru oameni pe care i-a întâlnit în cale.

Ionel Boldea a reușit să scape de polițiști, acesta fiind capturat după aproape 15 ore, în apropierea locuinței sale.

Oamenii legii au constatat că acesta era drogat, rezultatele de la analize indicând faptul că avea în sânge trei substanțe halucinogene.

Pe perioada reconstituirii, criminalul a fost permanent încătușat și păzit de trupele speciale, iar străzile unde s-a refăcut scenele au fost închise.

Sursa foto/video: lugojinfo.ro

Ultima modificare Miercuri, 10 Iulie 2019 15:36

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login