Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Criminalul de la Izvin a refuzat hrana în spital! Motivul halucinant pentru care nu a vrut să mănânce

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionel Lepa, criminalul polițistului Cristian Amariei, a ieșit astăzi din spital.

Acesta a fost operat pentru a i se extrage două gloanțe pe care le avea la nivelul umărului și al cotului, după ce a fost împușcat duminică de colegii lui Cristian Amariei. Starea sa a fost una bună spun medicii, însă chiar și așa,  Lepa a refuzat să mănânce în spital, fiindu-i administrat doar tratament perfuzabil. 

Criminalul s-ar fi plâns doctorilor și asistentelor că nu vrea să mânânce pentru a nu fi nevoit să meargă la baie însoțit de polițiști, pentru că aceștia nu l-au scăpat nicio secundă din ochi.

Pacientul a fost preluat de trupele special şi transportat la Penitenciarul Timişoara. În continuare va avea nevoie de îngrijiri medicale care, probabil i se vor acorda la dispensarul din penitenciar. Pe perioada internării nu au fost probleme, iar starea lui este bună. Însă, nu a dorit să mănânce, fiindu-i administrat doar tratament perfurzabil. Putea să mănânce singur, dar a refuzat. A spus că nu vrea să mănânce ca să nu fie transportat la grupul sanitar de <<aştia>> (poliţişti – n.a.), după cum a spus chiar el”, a declarat managerul Spitalului Municipal Timişoara, Olimpia Oprea.

Ultima modificare Joi, 06 Iunie 2019 11:38

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login