Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cozi kilometrice și nervi întinși la maximum, la intrările în oraș, după instituirea carantinei!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nervii șoferilor au fost puși la încercare în această dimineață. S-au format cozi kilometrice la intrările în oraș.

Pe Calea Lugojului de exemplu, filtrul polițiștilor și jandarmilor a fost instituit în sensul giratoriu de la Aeroport. Aici cozile s-au întins pe aproximativ 5 kilometri.

CITEȘTE ȘI: Premieră naţională, la Timişoara! Friends Arena, singura sală de sport cu 3 acreditări: fitness, wellness şi SPA

Nervii șoferilor au cedat rapid, din cauza faptului că verificările mergeau destul de greu.

Oamenii sunt revoltați și spun că locația aleasă de forțele de ordine pentru instituirea filtrului nu a fost una bună, pentru că erau oameni care mergeau la lucru în zona aeroportului, și practic nu ieșeau din zona carantinată.

caran 1 1

Merge foarte greu, sunt multe mașini, verificările deși nu durează mult, crează ambuteiaje. Am stat deja 20 de minute ca să trec de filtru. Avem declarații pe proprie răspundere, dar locația aleasă pentru filtru este una proastă”, spune un șofer nemulțumit.

Nu știu cum s-au gândit să facă filtru aici, am înțeles că sunt noi măsuri, restricții, dar majoritatea mergem la muncă, se știe că sunt multe firme în zona aeroportului. Am întârziat deja, nici nu mai știu cât timp am pierdut aici”, spune un alt șofer.

Majoritatea șoferilor verificați au avut fie declarație pe proprie răspundere, fie adeverință de la serviciu. Totuși, fiind prima zi de carantină, cei care au fost prinși fără documentele necesare au fost iertați de polițiști, primind doar avertismente.

CITEŞTE ŞI: Doliu pe scena artistică! Adi Bărar, de la Cargo, a murit pe fondul infecţiei cu COVID-19

caran 3 1

Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 10:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login