Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Copil bătut fără milă! A rămas inconştient într-un şanţ, iar agresorii au scăpat nepedepsiţi! Familia spune că se încearcă muşamalizarea cazului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acuzatii grave, la adresa poliţiştilor şi procurorilor din Făget, care ignoră o plângere penală, de trei luni.

Mai exact, un baiat de 16 ani din localitatea Remetea Luncă, a luat o bătaie soră cu moartea, de la trei hoţi de lemne, pe care adolescentul i-a surprins în fapt.

Pe data de 29 mai, tânărul a mers în pădurea din apropierea casei să culeagă ciuperci şi i-a văzut pe cei trei bărbaţi că taie ilegal copaci.

Băiatul spune că indivizii sunt cunoscuţi în zonă, pe de-o parte pentru că se ocupă cu astfel de lucruri, iar pe de altă parte pentru că generează scandaluri de proporţii.

De teamă să nu fie agresat, tânărul a fugit acasă, însă a doua zi a fost prins de aceşti bărbaţi şi bătut fără milă.

CITEŞTE ŞI: Condeieri plugari din nouă judeţe ale ţării, dar şi din Cernăuţi şi din Banatul Sârbesc îşi dau întâlnire la Muzeul Satului din Timişoara

“În timp ce mă aflam în faţa casei numitului O.N.C. a apărut numitul O.M. care, fără a-mi adresa vreun cuvânt, m-a lovit puternic cu capul de maşina parcată în faţa casei, maşină care cred că aparţine numitului O.N.C. Ulterior, O.M. şi O.N.C. împreună cu C.C. m-au tras cu forţa până în interiorul curţii aparţinând casei lui ONC, unde aceştia mi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele, în special în zona capului. Îmi mai amintesc faptul că la un moment dat am auzit strigătul unei femei care spunea <<Nu mai daţi în el, că îl omorâţi>>”, povesteşte băiatul agresat, care a rămas inconştient după bătaia încasată.

Şi-a revenit după un timp, în şanţul de pe marginea drumului, iar familia l-a dus de urgenţă la spital.

A stat internat patru zile şi a obţinut şi un certificat medico-legal care atestă că fost bătut cu bestialitate, fiindu-i recomandate 14 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, părinţii băiatului au depus plângere penală împotriva agresorilor, împotriva cărora nu a fost luată însă, nicio măsură legală.

CITEŞTE ŞI: Drogat şi fără permis, un tânăr a furat un autoturism şi a gonit pe străzile oraşului! Cum s-a încheiat aventura bărbatului?

La finalul lunii august, avocatul familiei le-a cerut explicaţii procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget, care ar trebui să cerceteze acest caz.

„Având în vedere că au trecut mai bine de două luni de la momentul înregistrării plângerii penale, timp în care nu s-a întreprins niciun act de procedură în cauză, precum şi că în joc este interesul suprem al copilului minor, vă solicit de urgenţă soluţionarea prezentei cauze şi tragerea la răspundere penală a celor ce vor fi găsiţi răspunzători”, a scris avocatul Cosmin Strati în cererea depusă.

Deşi a solicitat şi un răspuns cu privire la stadiul cercetărilor, avocatul nu a primit niciun răspuns.

Şi cum împotriva agresorilor nu s-a luat nicio măsură, nici măcar reţinerea pentru 24 de ore, familia băiatului bătut este ferm convinsă că se încearcă muşamalizarea cazului.

 

 

 

1 comentariu

 • stela costig

  Politisti din Manastiur nu si-au facut si nici nu isi fac treaba conform legilor care trebuie sa le respecte .

  Raportează stela costig Vineri, 20 Septembrie 2019 14:01 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

Acţiune în forţă, în toiul nopţii! Sute de metri de cabluri TV, de internet şi de telefonie, smulse de pe stâlpi

La Timişoara continuă acţiunea de îndepărtare a cablurilor aeriene, care, conform unei Hotărâri de Consiliu Local trebuiau mutate în subteran încă din anul 2015.

Detalii

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

A fost semnat contractul de extindere la patru benzi a drumului spre Aeroport! Investiția se ridică la 13,4 milioane de lei

Vești excelente pentru șoferi! Drumul care duce spre Aeroport va fi lărgit la patru benzi.

Detalii

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

[VIDEO] Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului către Aeroport! Modul inedit în care a făcut Călin Dobra anunțul

Vești bune pentru șoferi! Încep lucrările de lărgire la patru benzi a drumului județean care duce la Aeroport.

Detalii

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login