Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Controale în piețele din Timișoara! S-au găsit nereguli la carne

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Controale în Piețele din Timișora! Autoritățile au descins pentru a verifica felul în care se comercializează marfa, acum, în perioada sărbătorilor când inevitabil fluxul de cumpărături a devenit extrem de intens.

Astfel, polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și inspectorii din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș desfășoară în această perioadă acțiuni comune în piețele agro-alimentare din Timișoara pe linia comercializării cărnii de porc și a preparatelor din carne de porc, pentru a preveni cazurile în care acestea sunt comercializate în condiții improprii și fără a fi examinate din punct de vedere trichineloscopic. 

Verificările au început deja de câteva zile și vor continua până în ultima zi a anului. Deja au fost găsite și primele nereguli. În Piața Iosefin s-au aplicat trei sancțiuni unor precupeți ce nu aveau echipamentele necesare pentru a vinde carne și nu au putut prezenta nici măcar documentele pentru marfă.

Sancțiunile ce se dau în cadru acestei acțiuni variază de la 500 lei până la câteva zeci de mii de lei. 

 

Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 13:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login