Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Continuă distracția la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, în weekend, cu Ruga Bănățeană! Vezi aici programul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Muzeului Satului Bănățean Timișoara își deschide larg porțile încă prima zi a lunii septembrie cu Ruga Bănățeană, un eveniment de tradiție din regiunea noastră.

CITEȘTE ȘI: Deschiderea circulației pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj-Deva, mai așteaptă! CNAIR a reziliat contractul cu constructorul

Timișorenii sunt așteptați cu mic, cu mare, începând cu ora 13:00 pentru a începe „jocul” pe ritmul horei mari, așa cum tradiția o impune.

Pe scena din aer liber a muzeului nostru vor urca artiști de marcă ai Banatului precum: Dan Necșa, Ion Luca Jurjescu, Floare Hojda Tomoiagă, Adi Bihoi, Valentin Vădrariu și mulți alții. Aceștia vor susține un spectacol pe cinste, alături de ansambluri consacrate de cântece și dansuri din întreg Banatul, acompaniați de orchestra condusă de Ciprian Untaru.

CITEȘTE ȘI: Este stare de alertă în judeţul Timiş! Au evadat doi deţinuţi

Scopul acestor evenimente este de a promova tradițiile și cultura bănățeană. Evenimentele sunt finanțate de Consiliul Județean Timiș.

Ultima modificare Miercuri, 28 August 2019 15:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login