Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Continuă dezinsecția la Timișoara! Lucrările se vor desfășura pe tot parcursul săptămânii viitoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timişoara anunță continuarea lucrărilor de dezinsecție, atât pe cale terestră, cât și aeriană, pe tot parcursul săptămânii viitoare.

Mai exact, acțiunile vor avea loc în perioada 10-16 mai. Se vor executa tratamente de dezinsecţie terestră pentru combaterea ţânţarilor adulţi și de larvicidare pe domeniul public al municipiului Timișoara, în intervarul orar 21.00- 5.00  și tratamente de dezinsecție aeriană pe domeniul public al Municipiului Timișoara, în intervalul orar 6.00-10.00 și 17.00-21.00.

CITEȘTE ȘI: Trafic de droguri cu autocarul! Şoferul a fost dus în arestul IPJ Timiş

Produsele utilizate de firma din Ploiești, Coral Impex SRL, care se va ocupa de dezinsecție și deratizare sunt:

• Cymina Plus, având substanţă activă Cipermetrin, pentru combaterea ţânţarilor adulţi, pentru activitatea  de dezinsecție aeriană și pentru activitatea de dezisecție terestră;

• Vectobac WG având substanţă activă Bacillus thrugiensis subsp. israelensis, pentru combaterea larvelor, pentru activitatea de larvicidare.

Crescătorii de albine sunt rugaţi ca în perioada menţionată să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire; în caz contrar Primăria Municipiului Timișoara și SC Coral Impex sunt absolvite de orice responsabilitate. Menționăm că subsțantele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății”, transmit reprezentanții municipalității.

Subsțantele utilizate sunt avizate de Ministerul Sănătății.

CITEŞTE ŞI: Antrenorul alb-violeţilor, înainte de întâlnirea cu U Craiova: va fi un meci greu

În cazul în care condițiile meteorologice vor impiedica desfășurarea acestei acțiuni, perioada de efectuare a activității de dezinsecţie va fi prelungită.

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login