Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Continuă căutările pentru găsirea copilului de 7 ani, dispărut în urmă cu mai bine de trei săptămâni!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuă căutările pentru găsirea copilului de 7 de ani, dispărut în urmă cu câteva săptămâni. Zeci de forțe de ordine și voluntari s-au mobilizat.

CITEȘTE ȘI: Accident mortal! Un bărbat a fost spulberat de o șoferiță, pe o șosea extrem de circulată! Femeia s-a ales cu dosar penal

Dispariția copilului din localitatatea Vânători, județul Arad, a fost raportată în data de 9 ianuarie, în jurul orei 19.00. De la momentul sesizării dispariției copilului, au fost desfășurate zilnic activități de cercetare de către polițiști și căutari la care au participat efective extinse ale MAI, precum și voluntari. Din păcate însă, fără rezultat până în momentul de față.

disp 2

Activitățile de căutare și scotocire continuă și la acest moment, precum și în zilele următoare, fiind angrenate forțe de ordine mărite cu mijloacele tehnice din dotare, anunță Poliția Arad.

Căutările sunt sprijinite și de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului General al  Poliției Române, dar și de specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică București, cu un laborator crimininalistic mobil.

Vor fi folosiți în teren doi câini de urmă, dintre care unul pentru detectare cadavre. Câinii aparțin Centrului Chinologic "Dr. Aurel Greblea" Sibiu.

În funcție de condițiile meteo, zonele extravilane vor fi survolate de un elicopter al Inspectoratului General de Aviație al MAI.

Administrația Națională de Îmbunătățiri Funciare  Arad a sprijinit activitățile prin desecarea cu pompe a canalelor naturale de colectare a apei, în cursul zilei de ieri.

Căutările sunt coordonate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Ordine Publică, fiind implicați alți 30 de polițiști din cadrul IPJ Arad și Poliția Orașului Chișineu-Criș, cu autospecialele de serviciu, precum și două echipaje ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

CITEȘTE ȘI: FOTO Incendiu la o fabrică de confecții! Zeci de angajați au fost evacuați de urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad intervine cu 30 de pompieri și autospeciale specifice, un echipaj SMURD, o autoșenilată 8×8,  un sonar și căngi.

30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad participă la activități, cu 5 autospeciale.

Nu în ultimul rând, vor sprijini căutările specialiști din cadrul organizației Rescue 4x4.ro, cu 7 autoturisme de teren și 2 drone, precum și voluntari ai comunității arădene și pădurari ai Ocolul Silvic.

Forțele de ordine vor interveni în zonele greu accesibile, iar voluntarii în zonele ușor accesibile, fiind efectuate căutări de jur împrejurul locului de dispariție a copilului, pe o distanță de până la 10 km.

Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 12:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login