Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Condamnare definitivă pentru Romina Rotariu, fiica fostului internaţional, Iosif Rotariu! Ce au decis astăzi, judecătorii?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi sentinţa definitivă în cazul Rominei Rotariu, care a lovit fără milă, un copil de 2 ani.

CITEŞTE ŞI: Peniteniciarul din Timişoara, înfrăţit cu cel din Odolov, Cehia!

S-a întâmplat la creşa familiei Rotariu, unde fiica fostului internaţional era îngrijitoare.

Micuţul a ajuns cu un picior rupt la spital, iar părinţii au solicitat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, pentru a afla ce s-a întâmplat.

VEZI AICI IMAGINILE CU MOMENTUL ÎN CARE ROMINA ROTARIU ÎL LOVEŞTE PE COPILUL DE 2 ANI

Aşa au descoperit că Romina Rotariu îi agresa adesea pe copiii de care trebuia să aibă grijă şi şi-au căutat dreptatea în instanţă.

Romina Rotariu a fost trimisă în judecată pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului, iar prima instanţă a condamnat-o la 4 ani şi 4 luni de închisoare cu executare şi plata unor daune morle de 100.000 de euro pentru familia copilului agresat.

Contestaţia a fost judecată de magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara, care au dispus o pedeapsă mai blândă: 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare şi plata a 20.000 de euro, daune morale.

“Pe mine m au siderat soluţiile atât de opozabile date de instanţe. Pe acelaşi probatoriu, existent la dosar, o altă instanţă a considerat că faptele nu au fost atât de grave, asta în condiţiile în care, în prima instanţă, pedeapsa a fost de 4 ani şi 4 luni cu executare. Sentinţa de astăzi este definitive, dar mai există totuşi unele căi de atac. Voi discuta şi cu familia copilului şi vom vedea ce facem în continuare”, a declarat avocatul Alva Roşu.

CITEŞTE ŞI: ATB și Cristian Mungiu la Flight Festival 2019 – o combinație inedită la cel mai complex festival din vestul țării!

Romina Rotariu nu şi-a negat niciodată fapta, însă a spus că totul s-a întâmplat pe fondul unei crize de diabet.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login