Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cinste lui! Un jandarm din Timișoara, aflat în timpul liber, a intrat în foc pentru a salva viața unui tânăr

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un jandarm din Timișoara a fost, seara trecută, îngerul păzitor al unui tânăr prins în incendiul din Calea Martirilor!

În timp ce mulți dintre trecători erau preocupați să transmită imagini cu flăcările pe internet, omul a reușit să salveze un tânăr care se blocase în mansarda casei incendiate.

Jandarmul se afla în timpul liber și era în trecere în zonă, atunci când a văzut fum și flăcări în curtea unui imobil. La mansarda casei, a observat o persoană care încerca să coboare pe geam, întrucât intrarea de acces era cuprinsă de fum şi foc. 

CITEȘTE ȘI: S-a dat startul Școlii de vară de leadership cultural, la UVT!

Jandarmul nu a stat deloc pe gânduri și a sărit imediat în ajutorului tânărului.

„A escaladat un gard de peste doi metri înălţime, a ajutat tânărul să coboare pe umerii săi, fiind sprijinit de un cetăţean pe care l-a chemat în ajutor. După ce s-a asigurat că nu mai este nimeni în imobilul cuprins de foc, jandarmul a mai evacuat două autovehicule din curte, care ar fi fost în pericol de explozie”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile din Timișoara.

Abia după ce au sosit echipajele de intervenții, jandarmul a plecat, fiind mulțumit și împăcat fiindcă a reușit sp salveze viața unui om.

CITEȘTE ȘI: A curs cu amenzi în Timiș! Peste 360 de șoferi, arși la buzunare în acest sfârșit de săptămână

Jandarmul, maior Marocico Petru, este ofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara şi are vârsta de 44 de ani. De-a lungul celor 20 de ani de carieră în Jandarmeria Română, a îndeplinit misiuni de ordine publică, intervenţie antiteroristă iar, în prezent, este ofiţer în Statul Major al unităţii.

Articole pe aceeași temă: 

Incendiu puternic la Timișoara! Două case și o vulcanizare, cuprinse de flăcări

Ultima modificare Luni, 02 Iulie 2018 13:35

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login