Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cinste lor! Patru pompieri, aflați în timpul liber, au salvat viața unei tinere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Patru pompieri au luat, seara trecută, rolul de îngeri păzitori ai unei fete!

Cătălin, Dan, Denis și Cosmin sunt pompieri în cadrul IGSU. Norocul a făcut ca aceștia, deși aflați în afara programului de lucru, să fie martorii unui accident rutier, produs la intrare în Reșița.

Fără să stea pe gânduri, cei patru salvatori s-au oprit din drum și au alergat de urgență la mașina implicată în accident, unde o tânără de 25 de ani era captivă între fiarele contorsionate.

CITEȘTE ȘI: ”De la Sile la Bega. Divinități feminine ale apelor”, expoziţie de pictură – Luciano Longo, la Bastion

“După evaluarea situației, rolurile au fost împărțite: unul dintre băieții “cu uniformele curate” au anunțat dispeceratul pentru urgentarea dislocării forțelor la fața locului, în timp ce colegii lui au asigurat protecția zonei de manevră și au eliminat potențialul pericol de explozie”, au transmis reprezentanții IGSU.

salavatori css

După ce au scos-o pe fată din mașină, salvatorii au monitorizat funcțiile vitale ale acesteia și au stabilizat-o, până la sosirea echipajelor de descarcerare și a celor medicale.

Tânăra implicată în teribilul accident are 25 de ani. Ea circula dinspre Reșița spre Soceni, când a pierdut controlul volanului și a pătruns pe constrasens, lovindu-se frontal de un tir. 

CITEȘTE ȘI: Cu jalba-n proţap, la Comisia Europeană! Cine consideră că proiectul Timişoara Capitală Culturală 2021 este în pericol?

salvatori cs

Datorită curajului, fermității și devotamentului de care au dat dovadă cei patru eroi, tânără se află acum în afara oricărui pericol.

Ultima modificare Joi, 12 Aprilie 2018 10:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login