Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/607

Cine este de vină pentru anularea meciului dintre Timișoara Saracens și Stade Francais

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anularea partidei de rugby dintre Timișoara Saracens și Stade Francais i-a băgat în priză pe cei responsabili.


În această dimineață, noul președinte al Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, i-a convocat pe reprezentanții Direcției de Prestări Servicii din cadrul CJT și pe cei ai Direcției de Patrimoniu. Asta în condițiile în care, suprafața de joc a Stadionului Dan Păltinișanu, care este în proprietatea administrației județene, a fost inutilizabilă, la ora meciului. Din acest motiv, echipa franceză a refuzat să intre în teren, iar Timișoara Saracens riscă să piardă la masa verde.

Acum, cei implicați în organizarea partidei, aruncă vina de la unii la alții.

"Reprezentanții CJT au informat SCM Timișoara că responsabilitatea curățării suprafeței de joc aparține clubului, iar acesta, printr-o adresă semnată de directorul Radu Țoancă, a dat asigurări că vor fi îndeplinite condițiile pentru buna desfășurare a partidei. Ceea ce s-a întâmplat, însă, am văzut cu toții", transmite Consiliul Județean Timiș, proprietarul stadionului.

De cealaltă parte, directorul Clubului Sportiv Municipal susține că vina nu este a organizatorilor partidei, ci chiar a celor care le-au închiriat suprafața de joc.

"Ei aveau un contract cu penitenciarul și puteau să facă deszăpezirea,dar au zis să o facem noi, care ne-am arătat acestă posibilitate, și am semnat un contract cu Penitenciarul. S-a făcut deszăpezirea, au fost mobilizați aproape 40 de oameni, a fost adus un co-generator de la București, s-au făcut eforturi supraomenești. Nu că a fost zăpadă a fost problema, ci calitatea deplorabilă a suprafeței de joc.Din cauza unor probleme subiective sau obiective, Dan Păltinișanu nu se prezintă la standardele cerute de respectiva competiție. Terenul era extrem de ud pentru că a fost înghețat 20 de centimetri în pământ și deși instalațiile au mers și deținuții și-au făcut treaba, terenul nu era cum trebuie", a explicat Radu Țoancă.

Proprietarul stadionului recunoaște că există o reală problemă legată de instalația de încălzire a terenului de joc. Mai exact, aceasta a fost achiziționată de clubul ACS Poli Timișoara, însă nu a fost plătită în totalitate, astfel că nu s-a putut face recepția lucrării. Consiliul Județean Timiș, deși este proprietar al stadionului “Dan Păltinișanu”, nu are cadru legal pentru a recepționa lucrarea instalației de încălzire, iar nimeni nu va putea beneficia de ea atâta timp cât clubul ACS Poli Timișoara nu o va achita.

Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 13:10

Galerie de imagini

{gallery}607{/gallery}

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login