Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cetățeni străini, depistați lucrând la negru în Timiș! Au primit interdicție în România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii de imigrări din Timiș au depistat doi cetățeni străini care munceau fără forme legale în România, la o fabrică de panificație. 

Astfel, în urma unor controale, polițiștii de la Imigrări au depistat la o fabrică de panificație un tânăr de 19 ani, din Kosovo, care lucra fără forme legale, în plus acesta nu avea drept de ședere pe teritoriul României.

CITEȘTE ȘI: Cunoscutul graffer „YCRE”, prins în flagrant de polițiștii locali! A fost amendat usturător

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul a intrat ilegal în țară. Astfel el este cercetat acum și  pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, în timp ce administratorul firmei este cercetat pentru facilitarea șederii ilegale.

Totodată, s-a dispus îndepărtarea sub escortă a străinului de pe teritoriul României, în termen de 24 de ore de la depistare, iar, la ieșirea din țară, a fost instituit consemn de nepermitere a intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

Tot la firma respectivă, polițiștii de imigrări au stabilit că reprezentantul societății comerciale, cetățean străin, nu avea drept de ședere pe teritoriul României. În acest caz, a fost emisă decizie de returnare, prin care s-a stabilit obligația străinului de părăsi țara în 15 zile și dipusă măsura nepermiterii intrării în România pentru o perioadă de 3 luni.

CITEȘTE ȘI: Opt persoane puse sub acuzare, în cazul tânărului mort pe Calea Lugojului, după ce poarta de intrare în oraș s-a prăbușit peste el

Totodată, reprezentanții societății comerciale au fost sancționați cu amendă  în valoare de 10.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României.

Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 15:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login