Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ce au descoperit polițiștii aproape de Sânnicolau Mare?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Descoperire a polițiștilor de frontieră în timp ce supravegheau noaptea trecută zona de graiță a României!

Aceștia au observat două persoane care se deplasau, pe jos, către localitatea Sannicolau Mare.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 17.00, când un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, a observat cele două persoane care se deplasau pe jos între localităţile Dudeştii Vechi şi Sannicolau Mare. Imediat poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune tactică specifică, in urma careia au fost depistate cele două persoane de sex masculin care nu îşi justificau prezenţa în zonă. 

Bărbații au fost conduși la sediul Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare, iar in urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 21, respectiv 24 ani. La cercetări, aceştia au declarat că au venit din Serbia şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei. 

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penala pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2016 16:15

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login