Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ce a rămas în urma flăcărilor care au cuprins Spitalul de Psihiatrie din Gătaia?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spitalul de Psihiatrie din Gătaia a fost grav afectat de incendiul care a izbucnit duminică seara, la unul dintre pavilioane.

Atunci, pompierii s-au chinuit ore în șir să stingă flăcările care au cuprins întreaga clădire și care amenințau să se extindă.

CITEȘTE ȘI: Incendiu violent, la un spital din vestul țării! Zeci de bonavi, evacuați

Incendiul a fost însă atât de puternic, încât a mistuit mai bine de jumătate din pavilion.


"Este distrus acoperișul și etajul I. Parterul nu a fost afectat de foc, dar se prelinge apă, ca urmare a intervenției pompierilor. Sperăm să obținem sprijin să reabilităm acest pavilion cât de repede, ca să nu se deterioreze părțile și părțile care nu au fost afectate. Important este că structura de rezistență nu este afectată", a explicat managerul Spitalului de Psihiatrie Gătaia, Cornelia Șargan.


Practic, au fost distruse în totalitate, cabinetele de ergoterapie, acolo und bolnavii își petreceau timpul liber desenând și confecționând diverse articole atizanale. Acestea funcționau la etajul I al clădirii.


CITEȘTE ȘI: Știm cine este de vină pentru incendiul care a mistuit o parte a spitalului din Gătaia

Parterul era destinat saloanelor și sălii de mese, de unde au fost scoase la timp paturile, noptierele, scaunele și mesele. Cel mai probabil, saltelele nu vor mai putea fi folosite, pentru că sunt îmbibate cu apă.

 

Ultima modificare Marți, 24 Ianuarie 2017 13:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login