Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Casă cuprinsă de flăcări, în Calea Lipovei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incendiu la Timișoara! O casă aflată pe strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel a fost cuprinsă de flăcări!

Fumul de vede de la zeci de metri distanță.

Pompierii au mers la fața locului cu șase autospeciale de apa și spună și se chinuie chiar în aceste momente să stingă flăcările.

UPDATE:

"ISU Timiș a fost anunțat la ora 12:49 despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case pe strada Sfinții Apostoli Petru şi Pavel. La locul intervenției s-au deplasat 6 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD, 2 ofițeri şi 25 subofițeri. Incendiul se manifestă la două acoperișuri, se lucrează pentru localizarea si lichidare. Nu sunt victime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Banat, Bogdan Mutu.

Practic, la sosirea salvatorilor incendiul se manifesta la acoperișul casei în care funcționa și un cabinet veterinar. Focul a pornit din camera centralei termice unde erau depozitate materiale lemnoase sub formă de stivă şi 4 cauciucuri. Incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să se extindă la casele din imediata apropiere.

 

Ultima modificare Marți, 13 Decembrie 2016 14:06

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login