Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Carantină pentru încă patru localităţi din vestul ţării! Nimeni nu intră şi nu iese, timp de 14 zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia în ceea ce priveşte infectările cu coronavirus se agravează de la o zi la alta, motiv pentru care autorităţile iau decizii radicale.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat propunerile venite de la nivel local şi a instituit carantina, pe o perioadă de 14 zile, pentru şase localităţi.

CITEŞTE ŞI: Dispariţie misterioasă! O tânără mămică şi bebeluşul ei sunt de negăsit

Patru dintre acestea sunt din judeţul Arad, unde în ultima vreme a fost o adevărată explozie a cazurilor de coronavirus.

S-au înregistrat 35 de cazuri în zona Gurahonţ, unde de astăzi intră în vigoare măsura carantinei pentru comună şi satul aparţinător Bonţeşti.

Timp de 14 zile, nimeni nu intră şi nu iese din cele două localităţi, fără un motiv bine întemeiat.

Acelaşi lucru este valabil, tot începând de astăzi, şi pentru comuna Seleuş şi satul aparţinător Moroda, unde sunt active 55 de cazuri de coronavirus.

A fost dispusă de asemenea carantina pentru două localităţi din judeţul Argeş: Dărmăneşti şi Bălileşti.

CITEŞTE ŞI: Bătaie de joc! Cum a fost pasată o tânără din Timișoara, de la o instituție la alta, după ce a aflat că are COVID-19!

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login