Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Camere VIDEO montate pentru a-i depista pe nesimțiții ce-și abandonează gunoiul pe trotuar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei de la RETIM au curățat în repetate rânduri zona, dar mereu se forma o rampă clandestină de gunoi. Se întâmpla în Piața Plevnei, până de curând când polițiștii locali au intervenit.

Mai exact, văzând că nu se rezolvă nimic, în ciuda faptului că RETIM-ul făcea mereu curat, polițiștii locali au luat hotărârea să moteze în zonă mai multe camera de supraveghere pentru a-i depista pe cei ce aruncă gunoaie pe domeniul public.

Astfel, după câteva zile și după mai multe igienizări ale locației au fost depistate un număr de patru persoane care au abandonat deșeuri în Piața Plevnei. Cei în cauză au fost sancționați cu câte 1000 lei fiecare, au transmis cei de la Poliția Locală.

Reamintim că abandonarea de deșeuri precum resturi alimentare, nealimentare, ambalaje și alte obiecte pe domeniul public se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei.

Ultima modificare Joi, 30 Martie 2017 13:04

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login