Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cătălin Iapă, consilierul primarului Nicolae Robu, numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cătălin Iapă este începând de astăzi secretar de stat în Ministerul Dezvoltării.

Cătălin Iapă, în vârstă de 32 de ani, a fost până acum consilierul personal al lui Nicolae Robu.

Domnul Iapă evident că este un tânăr foarte capabil, că altfel n-ar fi lângă mine. A dovedit-o, a făcut o școală foarte bună, este absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare, a fost liderul studenților, a fost de asemenea și lider în Senat, reprezentantul studenților în Biroul Senatului. Nu ajungea acolo dacă nu avea valoare recunoscută. Are și experiență, la Fundația pentru Tineret, a lucrat mult pe proiecte, știe ce înseamnă lucrul pe proiecte. El are calități pentru o mulțime de funcții, desigur”, declara primarul Timişoarei, Nicolae Robu, în urmă cu o lună, atunci când Iapă era vehiculat ca viitor director al unei instituţii deconcentrate.

Iapă a fost susținut pentru funcția de secretar de stat chiar de primarul Timișoarei, iar numirea lui a fost făcută de premierul Lodovic Orban.

Cătălin Iapă este absolvent al Facultășii de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Era consilier personal al primarului Robu înca din 2016, iar înainte a fost presedinte al Fundației Județene pentru Tineret Timiș.

Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2020 17:14

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login