Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Călătoria unui bărbat, în Serbia, întreruptă înainte de a începe! Polițiștii de frontieră l-au întors din drum

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un dâmbovițean a fost oprit de polițiștii de frontieră timișeni din călătoria pe care voia să o facă în Serbia!

CITEȘTE ȘI: Albanezi, opriţi pe fâșia verde la frontiera cu Serbia! Unde voiau să ajungă defapt?

Bărbatul a vrut să viziteze țara vecină, însă fără un document de identitate valabil. Acesta a prezentat polițiștilor de frontieră de la Moravița un pașaport canadian fals. Oamenii legii și-au dat seama imediat și au întrerupt călătoria bărbatului.

La Punctul de Trecere a Frontierei Moravița – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru a ieși din țară pe jos, un bărbat care s-a legitimat cu un pașaport care purta însemnele autorităților din Canada. Cu ocazia controlului, întrucât documentul prezentat la control nu îndeplinea condițiile de formă și fond ale unui document autentic, persoana a fost introdusă în linia a doua de control”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul este defapt cetățean român, are 35 de ani și este din județul Dâmbovița.

Bărbatul le-a declarat polițiștilor că își dorea să ajungă în Serbia în scop turistic, iar pașaportul l-a achiziționat de la o persoană ale cărei date nu le cunoaşte.

CITEȘTE ȘI: Noi zboruri spre București de pe Aeroportul din Timișoara, începând din octombrie!

Poliţiştii de frontieră îl cercetează pe bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 15:18

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login