Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Cântăreața de muzică populară, Liliana Savu Badea, în stare de șoc! Cum s-a petrecut accidentul în care soțul său și-a pierdut viața pe o autostradă din Ungaria?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cântăreața de muzică populară din Banat, Liliana Savu Badea este în stare de șoc, după ce soțul i-a murit în urma unui accident.

Cei doi mergeau în Germania, în vizită la fiica lor. Pe autostradă în Ungaria, mașina a început să le facă probleme. Conform apropiaților câtăreței, mașina s-a oprit pur și simplu pe banda a doua, soțul artistei, Liviu Badea a vrut să se dea jos din mașină, însă după ce a deschis portiera, mașina a început să o ia din loc, nefiind acționată frâna de mână, moment în care acesta s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins între mașină și parapeții despărțitori de pe mijlocul șoselei.

Bărbatul a murit pe loc. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe, însă nu au mai putut face nimic pentru soțul artistei. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Insitututul de Medicină Legală din Budapesta.

Fiica artistei a ajuns și ea în această dimineață la Budapesta.

Liliana Savu Badea se întoarce acum în țară alături de fiica sa. Trupul neînsuflețit al soțului ei va fi repatriat în zilele următoare.

Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 13:22

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login