Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bătrâni bătuţi cu bestialitate, de un tâlhar! Individul a smuls un burlan de pe casă, şi şi-a lovit victimele în neştire

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caz revoltător! Un tânăr de 24 de ani a intrat în curtea a doi pensionari, soţ şi soţie, sub pretextul că îi ajută să taie nişte lemne.

Planul lui era însă altul şi l-a pus imediat în aplicare: a pus mâna pe un burlan şi i-a lovit cu putere pe cei doi bătrâni de 70 de ani, de mai multe ori.

CITEŞTE ŞI: Sute de noi cazuri de coronavirus, în România! Peste 200 de bolnavi se zbat între viaţă şi moarte

Apoi, a intrat în casa victimelor, a furat 1.500 de lei şi o bicicletă şi a fugit.

Totul s-a întâmplat în localitatea Sânicolau Român din judeţul Bihor, iar individul nu s-a liniştit după ce i-a tâlhărit pe cei doi bătrâni.

În timp ce se îndepărta de locul faptei, s-a întâlnit cu o femeie de 58 de ani din aceeaşi localitate şi, fără niciun motiv, a început să o lovească.

Victima a alertat Poliţia, iar agresorul a fost prins în scurt timp.

Asupra lui, oamenii legii au găsit şi banii furaţi de la pensionari, dar şi bicicleta, prejudiciul fiindu-i returnat proprietarului.

Tâlharul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie calificată şi loviri sau alte violenţe.

CITEŞTE ŞI: Pericolele care îi pândesc pe bolnavii de coronavirus, care refuză internarea! Semnal de alarmă, tras de doctorul Virgil Musta

 

 

Ultima modificare Luni, 13 Iulie 2020 15:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login