Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Bătrână arsă de vie, în propria casă! A fost găsită de pompieri, sub dărâmături

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma, azi-noapte, când pompierii au fost solicitaţi să stingă un incendiu violent care a cuprins o casă, în care erau două persoane.

Salvatorii au ajuns imediat la faţa locului, un imobil din Ciocaia, judeţul Bihor.

CITEŞTE ŞI: Nici pandemia nu-l opreşte! Horia Colibăşanu pleacă spre Himalaya, să continue proiectul început în 2019

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul era generalizat, flăcările  manifestându-se violent în interiorul locuinței și la acoperiș.

Proprietarul, un bărbat de 83 de ani, era în curte, reuşind să se autoevacueze la timp.

A primit ajutor medical, pentru că se intoxicase cu fum, dar a refuzat transportul la spital.

Le-a spuns însă pompierilor, că soţia lui este înăuntru.

S-a intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar pompierii au acţionat concomitent pentru căutarea victimei surprinse în interior, pentru localizarea și lichidarea focarelor, şi pentru evitarea propagării flăcărilor la casele învecinate.

CITEŞTE ŞI: Încă 16 paturi ATI pentru bolnavii de coronavirus, la Timișoara: 10 la Spitalul de Campanie și 6 la Spitalul Municipal

Din păcate, pompierii au găsit în interiorul casei, sub tavanul prăbușit, trupul carbonizat al femeii în vârstă de 77 de ani.

Incendiul a  fost, cel mai probabil, generat de un coș de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic față de materialele combustibile.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login