Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Avem motivarea judecătorilor, pentru arestul preventiv al ucigaşului de la Făget! Bărbatul îşi aminteşte doar parţial ce a făcut

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionel Boldea, bărbatul care a atacat cu bestialitate 6 oameni, dintre care doi, doţi şi soţie, au murit, este în arest preventiv.

Măsura a fost dispusă de magistraţii de la Tribunalul Timiş, după ce au analizat probele administrate şi au ascultat declaraţia agresorului.

CITEŞTE ŞI: Primele măsuri în cazul şefilor IPJ Timiş, după ce poliţistul Cristian Amariei a fost ucis în misiune! Ce s-a decis?

“În instanţă a arătat că, în timp ce se deplasa cu bicicleta prin parc, având o viteză relativ mare, s-a dezechilibrat şi a căzut. A fost înjurat de către victimă, fără ca inculpatul, în opinia sa, să o provoace, dar injuriile aduse i-au cauzat o stare de nervozitate pe fondul căreia l-a atacat pe bărbat. Neagă că ar fi atacat-o pe soția acestuia, afirmând că doar a împins-o. În ceea ce privește celelalte persoane vătămate de inculpat, acțiunile asupra acestora nu fac obiectul prezentului dosar, urmând a fi avute în vedere la circumstanțierea măsurii.  Ansamblul probelor prezentate de acuzare determină o suspiciune rezonabilă că inculpatul a săvârşit o infracţiune, noţiunea de suspiciune fiind raportată la jurisprudenţa CEDO, anume există suficiente date, informaţii care să convingă un observator obiectiv şi imparţial  că este posibil ca inculpatul să fi săvârşit infracţiunea”, se arată în încheierea şedinţei în care s-a stabilit arestul preventiv pentru Ionel Boldea.

Bărbatul era drogat în momentul în care i-a atacat pe cei 6 oameni la întâmplare, fără a-i cunoaşte şi fără a avea vreun motiv.

În momentul în care a fost capturat, în sângele lui s-au descoperit trei substanţe interzise: cocaină, amfetamină şi canabis.

CITEŞTE ŞI: S-au afișat rezultatele de la Bac! În Timiș promovabilitatea este de 64,64%

Ionel Boldea a stat ascuns mai bine de 15 ore, fiind prins de poliţişti după ce a furat o maşină.

Bărbatul şi-a recunsocut faptele, a spus că le regretă şi că vrea să plătească pentru tot ceea ce a făcut.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2019 16:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

S-a încheiat procesul de numărare a voturilor în toate secţiile din judeţul Timiş, însă clasamentul nu a înregistrat schimbări majore.

Detalii

Deputatul Adrian Pau: Astăzi am votat altceva! De noi depinde viitorul copiilor noştri!

Deputatul Adrian Pau: Astăzi am votat altceva! De noi depinde viitorul copiilor noştri!

Deputatul de Timiş, Adrian Pau, s-a prezentat la urne în jurul orei 11:00, le secţia amenajată în incinta Şcolii Generale 19.

Detalii

Călin Dobra a votat cu inima, dar şi cu mintea! Preşedintele CJT a fost însoţit de parlamentarii de Timiş

Călin Dobra a votat cu inima, dar şi cu mintea! Preşedintele CJT a fost însoţit de parlamentarii de Timiş

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş s-a prezentat la urne în jutul prânzului, la Şcoala Generală 25.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login