Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au vrut să sfideze vigilența polițiștilor de frontieră! Ce au făcut doi tineri, la Cenad?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri au încercat să-i păcălească pe polițiștii de frontieră de la Cenad, în acest weekend!

Aceștia au vrut să intre în țară fără a avea toate documentele în regulă. Primul care a vrut să fenteze vigilența oamenilor legii a fost un tânăr de 22 de ani din Caraș-Severin. Acesta s-a prezentat la frontieră cu un permis de conducere fals, dar polițiștii și-au dat seama imediat.

Faţă de cele constatate, tânărul a declarat că, în cursul anului trecut a urmat o şcoală de şoferi în Slovenia, în urma căreia a obţinut documentul prezentat la control, în schimbul sumei de aproximativ 2000 de euro.

Nici duminică, polițiștii n-au stat mai liniștiți. Aceștia au depistat un altă tânăr, de 25 de ani, care încerca să intre în țară la volanul unui autoturism cu ITP-ul expirat.

  

Ultima modificare Luni, 16 Ianuarie 2017 11:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login