Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au venit primele rezultate ale bebeluşilor cu coronavirus, care au fost testaţi pentru a doua oară! Care este starea nou-născuţilor?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veşti bune de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde, în urmă cu două zile, 10 bebeluşi au fost diagnosticaţi cu coronavirus.

CITEŞTE ŞI: 4 parlamentari, trimişi în judecată, alături de fostul şef al DRDP Timişoara şi alţi angajaţi din instituţie

Deoarece s-a luat în calcul ca primele rezultate să nu fie concludente, s-a decis retestarea nou-născuţilor, iar acum au venit primele rezultate.

Acestea arată că cinci bebeluşi sunt negative, iar lor li se alătură şi singurul nou-născut care rămăsese internat în spital şi care a fost testat primul, pentru al doilea set de analize.

Astfel că, în total, şase bebeluşi din cei  10 sunt negativi.

Se aşteaptă acum şi rezultatele de la ceilalţi patru bebeluşi care sunt din judeţele limitrofe şi de care se ocupă DSP-urile de acolo.

CITEŞTE ŞI: Președintele CJT, Călin Dobra: Opriți haosul de la Maternitatea Odobescu! S-a greșit mult în gestionarea acestei situații

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login