Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au greşit direcţia! În loc să ajungă în Germania, s-au trezit în România

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi irakieni au fost prinşi pe frontiera verde, la graniţa cu Ungaria!

Cei doi intenţionau să ajungă în Germania, dar s-au rătăcit în Ungaria şi au ajuns... în România!

Totul s-a întâmplat pe timp de noapte când poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Ungaria, spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara au procedat la reţinerea persoanelor la aproximativ 300 metri de linia de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni irakieni, în vârstă de  26 respectiv 29 de ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii au declarat că intentionau sa ajunga in Germania, dar s-au rătăcit pe teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login